Antena 3 CNN Actualitate Vaslui: Doi fraţi bătuţi cu parul, unul mort şi unul în stare gravă la spital

Vaslui: Doi fraţi bătuţi cu parul, unul mort şi unul în stare gravă la spital

Vaslui: Doi fraţi bătuţi cu parul, unul mort şi unul în stare gravă la spital
Sursa foto: Foto: worldwideandy.se
06 Ian 2012   •   21:27

În urma unei dispute care a degenerat într-o bătaie cruntă, un tânăr de 34 de ani a omorât în bătaie un bărbat şi l-a băgat în spital pe fratele acestuia. Incidentul a avut loc în localitatea vasluiană Vladia iar atacatorul a fost arestat preventiv, vineri, pentru omor calificat şi tentativă de omor calificat, informează Mediafax.

Potrivit anchetatorilor, bătaia dintre presupusul autor şi cei doi fraţi a avut loc la scurt timp după ce toţi trei au părăsit, pe rând, un bar din localitate, acolo unde a izbucnit scandalul iniţial. Conflictul a pornit de la un simplu refuz al presupusului autor, care cânta într-o formaţie în crâşma respectivă, de a interpreta o melodie solicitată de unul dintre cei doi fraţi.
   
"Cele trei persoane s-au lovit reciproc în apropierea locuinţei celor doi fraţi, principalul suspect în acest caz folosindu-se şi de o bucată de lemn. După consumarea conflictului, tânărul de 34 de ani a sunat la numărul de urgenţă 112, solicitând intervenţia unei ambulanţe. Cei doi fraţi, în vârstă de 50, respectiv 46 de ani, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, acolo unde cel mai mic dintre ei a decedat din cauza multiplelor traumatisme suferite. Totodată, starea celei de-a doua victime este una gravă, fiindu-i pusă viaţa în pericol", a declarat, vineri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui, Mihaela Ştraub.
   
Pe numele atacatorului, Costel Moraru, a fost emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 29 de zile. Dacă va fi găsit vinovat de instanţa de judecată, Costel Moraru riscă până la 25 de ani de închisoare.


×
Subiecte în articol: arestat preventiv
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close