Antena 3 CNN Actualitate Vedeta care îi ia apărarea lui Buhnici: ”Lumea vine la mare ca să se bucure de frumos. Nu de revărsări de slană”

Vedeta care îi ia apărarea lui Buhnici: ”Lumea vine la mare ca să se bucure de frumos. Nu de revărsări de slană”

Marina Almăşan susține că este o feministă înrăită, însă a lăsat un mesaj pe conturile sale de socializare în care vine în apărarea lui George Buhnici după scandalul celulitei la plajă.

Vedeta care îi ia apărarea lui Buhnici: ”Lumea vine la mare ca să se bucure de frumos. Nu de revărsări de slană”
de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Iul 2022   •   09:37

”Ce-a făcut numitul Buhnici? Le-a înţepat discret, cu limba-i ascuţită, pe rubensienele reprezentante ale sexului (cândva) frumos, care, neţinand cont de ”imperfecţiunile” majore ale trupului, se expun în faţa unor plaje întregi, în toată splendoarea celulitei şi a kilogramelor lor, fără să aibă nicio reţinere”, scrie jurnalista pe pagina ei de Facebook.

”Cu riscul de a deveni oarecum ”avocatul diavolului”, am să mă răţoiesc puţin la cei ce au sărit, la beregata lui Buhnici, ca muşcaţi de posterior. În primul rând, libertatea de expresie este la fel de valabilă ca şi libertatea de a-ţi expune epiderma la soare, indiferent de indicaţia acului de la cântar. Iar dacă ai blog, se presupune că de-asta l-ai făcut: ca să-ţi exprimi părerile personale”, scrie Marina Almăşan. 

”M-am ”expus” mereu cu zgârcenie în public, considerând (la fel ca şi Buhnici, constat!) că lumea vine la mare ca să se bucure de frumos. Nu de revărsări de slană şi de acumulări de celulită. Băile mele de soare se întâmplau mai mereu pe la câte-o periferie de plajă, mai totdeauna în costum de baie întreg şi invariabil la primele ore ale dimineţii.”

Realizatoarea TV spune că  înainte de a merge la mare ținea câte-o cură de slăbire draconică, asociată unui program intensiv de gimnastică.  

Marina Almăşan susţine că este o feministă înrăită, fapt care însă nu o împiedică să privească cu ochi critic ”câte-o supraponderală al cărei număr de kilograme este invers proporţional cu cel al complexelor, cum îşi unduieşte dramatic depozitele de grăsime din şoldurile care îi deformează colanţii.

Sau la câte un minijup din care explodează doi caltaboşi consistenţi, cocoţaţi pe tocuri de 10 centimetri, aparţinand toate unei dudui parfumate, care nici măcar nu se sinchiseşte de crucile pe care şi le fac cei din jur”.

De unde a început scandalul

George Buhnici a stârnit un nou val de reacţii pe reţelele sociale după ce a făcut declaraţii halucinante de la festivalul Neversea. 

Părerile sale tranşante despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie „cu celulită şi vergeturi” au stârnit un val de reacţii în mediul online.

Susţinător al sportului, George Buhnici a afirmat că „mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici”.   

”Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.   

Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală”, a precizat Buhnici.   

Mai mult decât atât, jurnalistul a continuat să uimească publicul, afirmând că "şanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră". 

×
Subiecte în articol: marina almasan George Buhnici plaja
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close