Antena 3 CNN Actualitate Verii Becali susţin că scandalul Piţurcă este politic. Pe cine a supărat selecţionerul?

Verii Becali susţin că scandalul Piţurcă este politic. Pe cine a supărat selecţionerul?

Verii Becali susţin că scandalul Piţurcă este politic. Pe cine a supărat selecţionerul?
16 Oct 2008   •   18:49

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali i-a luat apărarea selecţionerului Victor Piţurcă, ridicat joi de pe aeroportul Otopeni de către procurorii DNA, pentru a-i fi prezentate la sediul instituţiei documente din dosarul Valiza în care este incriminat de favorizarea infractorului.
Becali a declarat că toată "desfăşurarea de forţe" a procurorilor DNA de la Otopeni nu este altceva decât un circ mediatic şi că este ruşinos ca antrenorul echipei naţionale să fie ridicat în acest fel. El este convins că Piţurcă nu va păţi nimic în acest caz, fiind vorba numai de prezentarea unor documente. "Ce o să-i facă? Se duce acolo, semnează nişte hârtii şi gata", a spus Becali.
Mai mult, patronul echipei Steaua consideră că la mijloc sunt interese politice. "Tot ce s-a întamplat cu acest dosar este o manevră politică. Piţurcă l-a supărat pe Băsescu pentru că a făcut campanie electorală cu Orban pentru PNL", a declarat patronul echipei din Ghencea.
Implicarea politicului în acest caz este susţinută şi de vărul lui Gigi, Victor Becali. ?Nu vă daţi seama de ce este acest spectacol? Vin alegerile! Indiferent dacă ai o afacere sau nu, dacă deranjezi pe cine nu trebuie te trezeşti cu dosar la DNA?, a spus Becali, citat de Gazeta Sporturilor. Fostul impresar FIFA consideră că totul putea fi rezolvat pe cale paşnică, cu o vizită la Piţurcă acasă, nu cu un tratament folosit doar în cazul mafioţilor.
Antrenorul naţionalei a fost pus sub acuzare în dosarul "Valiza de la Cluj", pentru "favorizarea infractorului". Mai exact, el ar fi semnat, ca martor, un precontract încheiat, în fals, între Gigi Becali şi un om de afaceri din Cluj, privind vânzarea unui teren. Prin acest act de vânzare fals, Becali încearcă să justifice prezenţa valizei cu 1,7 milioane de euro, care trebuiau să ajungă la jucătorii Universităţii Cluj. Dacă aceştia ar fi obţinut cel puţin un scor egal în meciul cu echipa clujeană CFR, Steaua ar fi devenit campioană în sezonul trecut.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Gigi Becali Victor Pițurcă DNA
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close