Antena 3 CNN Actualitate Veste proastă pentru Marian Munteanu. După eșecul din alegeri este executat silit

Veste proastă pentru Marian Munteanu. După eșecul din alegeri este executat silit

Veste proastă pentru Marian Munteanu. După eșecul din alegeri este executat silit
16 Dec 2016   •   08:19

Fostul lider al studentilor a primit vesti proaste pe toate planurile: e dator la stat si nici nu a intrat in Parlament, titrează Stirile Kanal D.

Marian Munteanu, fostul lider al studentilor din anii 90, a revenit in viata publica la inceputul acestui an, cand a fost propus initial pentru a candida la functia de primar general al Capitalei din partea PNL. Partidul insa a renuntat la el, dar Munteanu s-a hotarat sa ramana in politica.

Asa ca si-a infiintat propriul partid cu care a candidat la alegerile parlamentare, insa nu a reusit sa ia destule voturi pentru a intra in Parlament. Nu este singurul lucru care-l supara pe Munteanu in aceasta perioada.

In noiembrie, conform  informatiilor de pe portalul Primariei sectorului 1, cand Munteanu era in plina campanie electorala, a primit si o “scrisorica” de la Directia de Impozite si Taxe Locale a sectorului 1 prin care i se aducea la cunostiinta despre excutare sa silita ca urmare a neplatii unor amenzi. Asta dupa ce in luna septembrie, aceeasi institutie ii trimisese lui Munteanu o somatie de plata.

×
Subiecte în articol: marian munteanu executare silita
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close