x close

Veste proastă pentru Marian Munteanu. După eșecul din alegeri este executat silit

16 Dec 2016   •   08:19
Veste proastă pentru Marian Munteanu. După eșecul din alegeri este executat silit

Fostul lider al studentilor a primit vesti proaste pe toate planurile: e dator la stat si nici nu a intrat in Parlament, titrează Stirile Kanal D.

marian munteanu, fostul lider al studentilor din anii 90, a revenit in viata publica la inceputul acestui an, cand a fost propus initial pentru a candida la functia de primar general al Capitalei din partea PNL. Partidul insa a renuntat la el, dar Munteanu s-a hotarat sa ramana in politica.

Asa ca si-a infiintat propriul partid cu care a candidat la alegerile parlamentare, insa nu a reusit sa ia destule voturi pentru a intra in Parlament. Nu este singurul lucru care-l supara pe Munteanu in aceasta perioada.

In noiembrie, conform  informatiilor de pe portalul Primariei sectorului 1, cand Munteanu era in plina campanie electorala, a primit si o “scrisorica” de la Directia de Impozite si Taxe Locale a sectorului 1 prin care i se aducea la cunostiinta despre excutare sa silita ca urmare a neplatii unor amenzi. Asta dupa ce in luna septembrie, aceeasi institutie ii trimisese lui Munteanu o somatie de plata.

Parteneri
Parteneri
sati