Antena 3 CNN Actualitate Vestea bună adusă peste România. Este o ameliorare faţă de ce ai simţit ieri

Vestea bună adusă peste România. Este o ameliorare faţă de ce ai simţit ieri

Vestea bună adusă peste România. Este o ameliorare faţă de ce ai simţit ieri
de O.P.    |    09 Apr 2013   •   07:45

Vântul aprig din weekend şi temperaturile extrem de mici parcă prevesteau venirea toamnei, nu a primăverii. Nici în cursul zilei de luni temperaturile nu au fost prea prietenoase, însă meteorologii anunţă o creştere a valorilor termice în aproape toată ţara. Însă acest lucru nu înseamnă că vom trece direct la mânecă scurtă.

Cum va fi vremea la tine în oraş, vezi pe www.meteoplus.ro

MARŢI (9 aprilie)
Valorile termice vor marca o creştere uşoarã în aproape toatã ţara, totuşi se va menţine o vreme mai rece decât în mod obişnuit la aceastã datã; temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 şi 16 grade, iar cele minime între -2 şi 8 grade. Cerul va avea înnorãri temporare în majoritatea zonelor. Va ploua în Maramureş şi Crişana, unde izolat se pot cumula peste 15 l/mp, local în Banat, Oltenia şi Transilvania şi pe arii restrânse în rest. În zona montanã înaltã precipitaţiile vor fi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în vestul şi în nord-estul teritoriului, precum şi pe crestele montane.Presiunea atmosferica va fi în uşoarã scãdere.

MIERCURI (10 aprilie)

Vremea va continua sã se încãlzeascã în cea mai mare parte a ţãrii, cu precãdere în sud şi în est, unde valorile termice vor deveni apropiate de cele normale pentru prima jumãtatea a lunii aprilie. Temperaturi maxime vor fi cuprinse în general între 10 şi 18 grade, iar cele minime între 1 şi 9 grade. Cerul va avea înnorãri şi va ploua temporar în majoritatea zonelor, pe arii mai extinse în vest şi nord-vest unde se pot cumula izolat 15...20 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte, în estul şi în sud-estul teritoriului, iar la începutul zilei şi în extremitatea de vest.Presiunea atmosferica va continua sã scadã uşor, mai ales în jumãtatea de rãsãrit.

JOI (11 aprilie)

Valorile termice vor mai creşte uşor în cea mai mare parte a ţãrii, astfel cã cele maxime se vor încadra între 11 şi 20 de grade, iar cele minime, în general, între 1 şi 7 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în cursul zilei în nordul, centrul şi estul teritoriului, unde local va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close