Antena 3 CNN Actualitate Vești bune pentru şoferi! Ce se întâmplă cu centura rutieră a Bucureştiului

Vești bune pentru şoferi! Ce se întâmplă cu centura rutieră a Bucureştiului

Vești bune pentru şoferi! Ce se întâmplă cu centura rutieră a Bucureştiului
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    29 Mar 2017   •   11:08

Documentaţia de atribuire aferentă contractului de lucrări „Modernizarea centurii rutiere a Municipiului Bucureşti între A1 - DN 7 şi DN 2 - A2, sector DN 2 (km 12+300) - A2 (km 23+750)” a fost transmisă spre validare către Agenţia Naţională pentru Achiziţii Publice (ANAP), a anunţat, miercuri, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Modernizarea a 11,524 km din centura rutieră a Municipiului Bucureşti: sector DN 2 (km 12+300) - A2 (km 23+750) constă, în principal, în sporirea capacităţii de circulaţie de la două la patru benzi de circulaţie, câte două pe sens, dar şi în eliminarea unor intersecţii la nivel prin realizarea unor noduri rutiere, a unor pasaje noi, precum si prin reabilitarea pasajelor şi a podurilor existente pe aceste sectoare de drum naţional.

Proiectul va fi finanţat din cadrul POIM 2014 - 2020, şi este prevăzut în Master Planul General de Transport (MPGT) aprobat prin HG 66/ 2016.

De asemenea, CNAIR a demarat şi procedura de achiziţie publică pentru Varianta de Ocolire Timişoara Sud, documentaţia de atribuire aferentă contractului de lucrări fiind transmisă către ANAP.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: centura
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close