Antena 3 CNN Actualitate Vești de ultimă oră despre fratele criminalului care l-a ucis pe polițistul din Suceava, pe peronul unei gări

Vești de ultimă oră despre fratele criminalului care l-a ucis pe polițistul din Suceava, pe peronul unei gări

Vești de ultimă oră despre fratele criminalului care l-a ucis pe polițistul din Suceava, pe peronul unei gări
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
30 Iul 2017   •   13:55

Agentul de poliție Sorin Vezeteu a fost înjunghiat mortal joia trecută pe peronul Gării Burdujeni din Suceava de Ioan Beşa, de 23 de ani.

La mai mult de o săptămână de la tragedie, fratele lui Ioan Beșa a fost capturat în Germania. Urmărit internațional pentru mai multe infracțiuni de violență și ultraj, bărbatul va fi extrădat în România, unde își va executa pedeapsa de doi ani și jumătate, scrie stirileprotv.ro.

Alexandru Beșa a fost dat in urmarire internationala la inceputul acestui an, dupa ce Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv la 2 ani si 4 luni de inchisoare pentru ultraj, lovire si alte violente, amenintare si distrugere. Insa a reusit sa fuga pentru ca era cercetat in libertate.

Potrivit anchetatorilor, acesta si-a lovit mama si a amenintat-o cu moartea si a distrus magazinul unde aceasta lucra. Mai mult a amenintat cu moartea si politistii si l-a lovit pe unul dintre acestia.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close