Antena 3 CNN Actualitate Vicepreședintele ALDE, mesaj tranșant pentru Băișanu: Această decizie pe el îl radiează din rândul membrilor

Vicepreședintele ALDE, mesaj tranșant pentru Băișanu: Această decizie pe el îl radiează din rândul membrilor

Vicepreședintele ALDE, mesaj tranșant pentru Băișanu:  Această decizie pe el îl radiează din rândul membrilor
12 Sep 2019   •   16:19

Ştefan Băişanu nu are niciu drept să ceară Congres, din moment ce a fost exclus din ALDE, răspunde Varujan Vosganian, situat în tabăra lui Călin Popescu Tăriceanu. Vicepresedintele ALDE consideră că toţi ce au acceptat funcţii propuse din tabăra PSD au trădat de fapt partidul.

”Dacă domnul Băișanu a acceptat nominalizare pentru funcția de ministru pentru Relația cu Parlamentul. Nu văd în ce calitate mai solicită dânsul congres pentru că se situează în afara partidului, această decizie pe el îl radiează din rândul membrilor și nu văd în ce calitate, noi de la membrii PSD sau de la alte persoane care sunt scoase în afara partridului nu acceptăm propuneri de congres. Lucrurile sunt clare, persoanele care acceptă nominalizari din partea altor partide.

Trebuie să meargă la partidele acelea. Nu poți să fii într-un partid și să accepți ofertele altor partide și după aceea să vii să reformezi partidul căruia tocmai i-ai întors spatele”, a spus Vosganian, pentru Antena 3.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close