Antena 3 CNN Actualitate Victor Atanasie Stănculescu, internat de urgenţă la spital, judecărea recursului la decizia de eliberare condiţionată, amânată

Victor Atanasie Stănculescu, internat de urgenţă la spital, judecărea recursului la decizia de eliberare condiţionată, amânată

Victor Atanasie Stănculescu, internat de urgenţă la spital, judecărea recursului la decizia de eliberare condiţionată, amânată
Sursa foto: stanculescu
29 Iul 2009   •   12:05

Eliberarea condiţionată a lui Victor Atanasie Stănculescu a fost pusă miercuri în discuţie la Curtea Militară de Apel. Procurorii au înaintat recurs la decizia Tribunalului Militar Teritorial de punere în libertate a lui Stănculescu, din cauza unor probleme de sănătate.

Victor Athanasie Stănculescu nu s-a prezentat la cest termen, pentru că este internat în prezent la terapie intensivă la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă "Carol Davilla" din cauza agravării bolilor de care acesta suferă, spun avocaţii acestuia.

Magistraţii au amânat judecarea recursului pentru data de 16 septembrie, pentru că legea prevede ca citaţia să fie trimisă şi la unitatea medicală la care bolnavul este internat.

Fostul general a fost eliberat condiţionat din închisoare în luna mai, după ce magistraţii au decis suspendarea executării pedepsei de 15 ani, la care fusese condamnat. Eliberearea condiţionată este valabilă un an, pentru ca fostul general să-şi poată rezolva problemele medicale.

Generalul a fost condamnat la 15 ani de închisoare, pentru reprimarea evenimentelor de la Timişoara, din decembrie 1989.



Antena 3

×
Parteneri
Ion Iliescu, mesaj surpriză pe blogul personal
x close