Antena 3 Actualitate Radu Mazăre, primele declarații din închisoare! Cu cine stă în celulă

Radu Mazăre, primele declarații din închisoare! Cu cine stă în celulă

30 Mai 2019   •   21:21
Radu Mazăre, primele declarații din închisoare! Cu cine stă în celulă

Jurnalistul Victor Ciutacu l-a vizitat pe Radu Mazăre la Rahova și a venit cu câteva detalii despre viața fostului primar în închisoare.

”Pentru un om aflat în regim de detenție, arată bine. E normal, avea chiar un tonus de om optimist (....) Sunt trei în celulă. E în celulă cu un jurist și un om condamnat pentru o fraudă sau ceva. Mi-a spus că a conspectat cu juristul respectiv hotărârea de condamnare. Mănâncă de la magazinul pușcăriei, mi-a zis că nu ar putea spune dacă e scump sau nu, dar se descurcă cu banii (...) Are un psihic tare. Ori mimează bine, ori e chiar bine. Se uită la televizor, dar nu mai vrea să audă de politică (...) Mi-a spus că nu s-a întâlnit cu Dragnea, dar s-a întâlnit astăzi cu Blejnar. Noutatea e că Blejnar se duce să muncească, îi expiră carantina (...) A zis te-am invitat de o mie de ori în Madagascar, n-ai venit să mă vezi, ai venit acum la Rahova când nu te-am chemat” a spus Victor Ciutacu la România TV. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close