Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, acid cu Klaus Iohannis: "La Masa Tăcerii nu se mănâncă nici măcar salam săsesc"

Victor Ponta, acid cu Klaus Iohannis: "La Masa Tăcerii nu se mănâncă nici măcar salam săsesc"

Victor Ponta, acid cu Klaus Iohannis: "La Masa Tăcerii nu se mănâncă nici măcar salam săsesc"
11 Noi 2016   •   18:03

Victor Ponta a publicat, vineri, pe contul său de Facebook, un mesaj video, în care îi transmite președintelui Klaus Iohannis că "pe Masa Tăcerii nu se mănâncă salam săsesc".

"Domnule președinte Iohannis, mă aflu la cea mai nouă atracție turistică din Târgu Jiu, scaunul la care dumneavoastră ați stat. Și vreau să vă rog să învățați, să înțelegeți, că pe Masa Tăcerii nu se mănâncă nici măcar salam săsesc, Poarta Sărutului nu se închide și pe Coloana Infinită nu se atârnă rufe la uscat. Dacă o să învățați mai multe despre România, sunt convins că o să ne respectați mai mult. Vă mulțumesc pentru reclama pe care ne-ați făcut-o, aș vrea să ne respectați mai mult", a transmis Ponta.

Ponta face referire la un moment recent, în care președintele Klaus Iohannis s-a pozat stând pe unul din scaunele de la Masa Tăcerii.

La Masa Tăcerii, şeful statului s-a fotografiat în timp ce stătea pe unul dintre scaune, deşi la câţiva metri de operă era afişat mesajul: ”Stimaţi vizitatori, să păstrăm intactă moştenirea Brâncuşi pentru generaţiile următoare. Vă rugăm să evitaţi contactul cu operele!”.

 

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close