Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta reacționează în cazul bebelușilor de la „Marie Curie”: Nimeni nu ia în seamă această tragedie

Victor Ponta reacționează în cazul bebelușilor de la „Marie Curie”: Nimeni nu ia în seamă această tragedie

Victor Ponta reacționează în cazul bebelușilor de la „Marie Curie”: Nimeni nu ia în seamă această tragedie
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    17 Feb 2016   •   11:07

Fostul premier Victor Ponta consideră că autoritățile nu tratează corespunzător situația copiilor cu sindrom hemolitic-uremic internați la Spitalul "Marie Curie", fiind de părere că acestea ar trebui să oprească ''seria neagră a deceselor și să ia măsuri pentru viitor''.

În opinia sa, toți cei care ''afișau mari idealuri" în noiembrie anul trecut, după incendiul din Colectiv, ''nu dau doi bani" pe situația de acum.

"Cred că această tragedie întrece orice altă știre sau eveniment! Și ar trebui cu adevărat să fie făcute eforturi uriașe, să oprim cumva această serie neagră, să aflăm adevărul, să stabilim responsabilități și să luăm măsuri serioase ca așa ceva să nu mai fie posibil în viitor! Și totuși constat cu mare amărăciune că, nefiind un interes politic direct (așa cum a fost la 'Colectiv') , de fapt nimeni nu ia în seamă această tragedie! Nimeni nu se mobilizează, nimeni nu cere informații sau măsuri concrete, nimeni nu protestează și nimeni nu depune o floare! Nu s-a deschis nicio anchetă penală și nimeni nu cere să vină procurorii!!!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Fostul premier l-a criticat pe președintele Iohannis pentru lipsa de reacție în acest caz.

"Nu îi mai vizitează la spital nici președintele, nici nu ne mai spune că știe el cine i-a ucis pe copii, nici că trebuiau să moară ca să ... Acum toți cei cu interesele politice (pardon, cu marile idealuri) din noiembrie pur și simplu nu dau doi bani! De fapt nu trebuie deranjat Moșierul pentru moartea câtorva copii de iobagi! (sau cum spunea, cinic, dar adevărat, într-un comentariu cineva mai jos 'ce treabă are cu copiii, dacă se dărâmau niște case sigur intervenea'). Eu încă sper că există România dincolo de manipulări și interese meschine și că putem face ceva pentru aceste victime cu adevărat inocente!", susține Ponta, pe Facebook.

 
Cred că această tragedie întrece orice altă știre sau eveniment! Și ar trebui cu adevărat să fie făcute eforturi uriașe,...

Posted by Victor Ponta on 16 Februarie 2016

×
Subiecte în articol: Victor Ponta
Parteneri
Ultimele informaţii despre starea lui Florin Piersic
x close