Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta spune abia acum de ce a demisionat din fruntea Guvernului. ”Se dorea să se întâmple în România ce s-a întâmplat în Ucraina”

Victor Ponta spune abia acum de ce a demisionat din fruntea Guvernului. ”Se dorea să se întâmple în România ce s-a întâmplat în Ucraina”

Victor Ponta spune abia acum de ce a demisionat din fruntea Guvernului. ”Se dorea să se întâmple în România ce s-a întâmplat în Ucraina”
22 Aug 2016   •   10:05

Fostul premier Victor Ponta a declarat pentru un post de televiziune că în noiembrie 2015, înainte de a-şi da demisia din fruntea Guvernului, a primit informaţii de la ministrul de Interne de la acea vreme, Gabriel Oprea, potrivit cărora în ţară se pregăteau proteste şi incendieri ale sediilor unor instituţii.

Victor Ponta a fost întrebat care au fost motivele demisiei sale, în condiţiile în care ar fi existat "informaţii" potrivit cărora se pregăteau "foarte multe proteste, inclusiv incendierea unor sedii de instituţii foarte importante".

"Astea au fost informaţiile pe care le-am primit şi eu", a declarat Victor Ponta.

Fostul premier a precizat că în ţară se pregăteau evenimente similare cu cele care au avut loc în Ucraina. "Se dorea să se întâmple în România ce s-a întâmplat în Ucraina, aşa, un "maidan". Ori, eu am spus, că atunci era ministru de Interne domnul (Gabriel - n.r.) Oprea, am zis "nici vorbă, niciun jandarm, nu că nu... Domnule, lăsaţi în pace să facă ce vor, nu există în România jandarmi care bat oameni cât sunt eu prim-ministru", a adăugat Ponta.

 

×
Subiecte în articol: proteste guvern demisie Victor Ponta
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close