Antena 3 CNN Actualitate Victor Ponta, Valeriu Steriu şi Radu Moldovan îşi amintesc de Crăciunul copilăriei

Victor Ponta, Valeriu Steriu şi Radu Moldovan îşi amintesc de Crăciunul copilăriei

Victor Ponta, Valeriu Steriu şi Radu Moldovan îşi amintesc de Crăciunul copilăriei
Sursa foto: Foto: Antena 3
25 Dec 2011   •   13:58

Preşedintele PSD, Victor Ponta, îşi aminteşte cu drag de vremurile copilăriei, când aştepta cu nerăbdare cadourile de Crãciun, mai ales portocalele şi bomboanele, iar deputatul Radu Moldovan spune că, atunci când era copil, entutiasmul îl ţinea treaz câteva nopţi în aşteptarea Moşului.
   
Victor Ponta a declarat, pentru Mediafax, că va petrece sărbătorile de iarnă acasă alãturi de soţia sa, Daciana, şi de cei doi copii ai săi, Andrei şi Irina. Ponta spune că Daciana va pregăti mâncare tradiţională şi cã toţi se vor strânge în jurul bradului, pentru a desface cadourile aduse de Moş Crãciun pentru Andrei şi Irina.

La rândul sãu, deputatul PSD Radu Moldovan a declarat că va petrece Crăciunul la Bistriţa, pentru a-şi colinda mama şi socrii.

Deputatul PSD îşi aminteşte că, atunci când era copil, nu dormea câteva nopţi în aşteptarea lui Moş Crăciun, pentru că ştia că în fiecare an avea să primească haine noi.

Şi deputatul PSD Valeriu Steriu va petrece Crãciunul acasă, cu familia şi pãrinţii, dorindu-şi ca pe lângă cozonacii tradiţionali să aibă parte şi de zile de linişte, de reflecţie. Steriu spune cã sărbãtoarea Crãciunului este cel mai potrivit moment pentru a fi alături de familie şi părinţi.

Steriu spune că, deşi în copilăria sa Crăciunul era obturat de regimul comunist, care îl inventase pe moş Gerilă, spiritul Crăciunului şi al sãrbătorii era prezent în casă. Însă adevăratã frumuseţe şi tradiţie a Crăciunul a descoperit-o după Revoluţie, în mediul rural, în obiceiurile din Maramureş şi Bucovina, Oltenia şi Făgăraş.

×
Parteneri
Cod Galben de vijelii, ploi torențiale și grindină. 17 județe vizate
x close