Antena 3 CNN Actualitate Videanu a minţit! El a susţinut că a fost în Bucureşti la marea înzăpezire, deşi era plecat din ţară

Videanu a minţit!
El a susţinut că a fost în Bucureşti la marea înzăpezire, deşi era plecat din ţară

<font color=red>Videanu a minţit!</font> <br>El a susţinut că a fost în Bucureşti la marea înzăpezire, deşi era plecat din ţară
05 Ian 2008   •   11:49

Zăpada care a paralizat Bucureştiul în această săptămână a dat bătăi mari de cap autorităţilor locale. Mai mulţi primari au fost luaţi prin surprinere de ninsoarea de la începutul anului, ei fiind plecaţi în concedii în străinătate. Cel mai flagrant caz este cel al primarului general al Capitalei, Adriean Videanu, care a minţit opinia publică din România. El a lăsat să se înţeleagă joi dimineaţa, în direct la Antena 3, că se află în Bucureşti şi încearcă să coordoneze operaţiunile de deszăpezire. Numai că, ulterior, Videanu s-a încurcat în declaraţii.

Astfel, după ce presa a scris că mai marele Bucureştiului era în timpul marii înzăpeziri în concediu în Dubai, Videanu a recunoscut cu jumătate de gură că a fost plecat joi din ţară, pentru rezolvarea unor probleme personale.

Minciuna lui Videanu

Iată declaraţiile care probează minciuna lui Videanu:

- Joi dimineaţa, la ora 09.00, Videanu declara în direct la Antena 3:

Antena 3: ?Dumneavoastră aţi ieşit cu maşina pe străzile din Capitală??
Videanu: ?Sigur că da!?
Antena 3: ?Şi cum ne puteţi descrie situaţia din Bucureşti??
Videanu: ?Destul de greu, foarte greu, foarte greu...?
Antena 3: ?Cum v-aţi descurcat, eraţi la volan??
Videanu: ?Eu am şoferul meu...?

VIDEANU A MINŢIT

- Vineri seara, la ora 21.00, Videanu declara la Realitatea TV:

Videanu: ?Am fost plecat o singura zi, pentru rezolvarea unor probleme familiale. Seara m-am întors şi am convocat Comandamentul de deszăpezire.?

Unde a fost plecat Videanu?

Când Videanu spune că s-a întors seara, el se referă practic la seara zilei de joi. După ce joi dimineaţa lăsase să se înţeleagă la Antena 3 că este în Bucureşti, seara el ateriza în Capitală, la ora 23.05, cu o cursă Lufthansa, de la Frankfurt (indicativul cursei este: LH 3416).

Totuşi, potrivit presei, Frankfurt ar fi fost doar o escală în periplul primarului general. Astfel, ziarul Cancan susţine că Videanu venea joi seara din Dubai, via Frankfurt. Mai mult, potrivit celor de la Cancan, şefa de cabinet a primarului a declarat că acesta s-a aflat toată ziua de joi pe teren, la amiază inspectând zona sectorului 5 al Capitalei. Acelaşi lucru îl scriu şi jurnaliştii de la Cotidianul, care afirmă că, potrivit surselor proprii, Videanu venea joi seara din Dubai. De altfel, cei de la Cotidianul au scris şi că mama primarului general, Alexandrina Videanu, a fost singura care a recunoscut că fiul ei se afla în străinătate când Bucureştiul era acoperit de zăpadă.

Pentru a distrage atenţia de la lipsa sa din Bucureşti, Videanu a convocat joi seara, la ora 01.00, Comandamentul de deszăpezire. Totuşi, el a refuzat permanent să răspundă la întrebările legate de plecarea sa din Bucureşti. Acum, lucrurile par clare. Lipsa sa din Capitală a fost confirmată chiar de Videanu, asta după ce în prealabil a încercat să ascundă acest lucru opiniei publice.

Citiţi CUM SE PUTEA DISTRA VIDEANU ÎN DUBAI

Citiţi CUM ARĂTA BUCUREŞTIUL CÂND VIDEANU ERA PLECAT ÎN STRĂINĂTATE

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close