Antena 3 CNN Actualitate Vin de împărtăşanie, furat dintr-o biserică din Argeş

Vin de împărtăşanie, furat dintr-o biserică din Argeş

Vin de împărtăşanie, furat dintr-o biserică din Argeş
Sursa foto: Foto: indraznim.ro
de M.Z.    |    31 Ian 2012   •   10:31

Mai mult sticle cu vin de împărtăşanie, bani din cutia milei şi obiecte de cult au fost furate dintr-o biserică din comuna argeşeană Negraşi, informează Agerpres.

Autorii furtului, doi tineri în vârstă de 18 şi, respectiv, 30 de ani, au fost identificaţi şi sunt acum cercetaţi pentru furt calificat.

Preotul paroh din satul Bârlogu a sesizat infracţiunea luni, chiar înainte de începerea slujbei, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, comisar-şef Dănuţ Dinu.

"La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secţiei Rurale de Poliţie Rociu, care a efectuat cercetări, stabilind că autori necunoscuţi au sustras din incinta bisericii un potir, trei linguriţe şi suma de 170 de lei aflată în cutia milei, precum şi nouă sticle de vin bisericesc, prejudiciul total fiind de circa 1.000 de lei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Dănuţ Dinu.

Bunurile sustrase au fost recuperate integral de la cei doi hoţi, pe numele lor fiind întocmite dosare de cercetare penală pentru furt calificat.

×
Subiecte în articol: fura biserica Argeş
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close