Antena 3 CNN Actualitate Violator eliberat pentru bună purtare, acuzat acum că a violat o studentă în Capitală (VIDEO)

Violator eliberat pentru bună purtare, acuzat acum că a violat o studentă în Capitală (VIDEO)

Violator eliberat pentru bună purtare, acuzat acum că a violat o studentă în Capitală (VIDEO)
13 Ian 2010   •   23:16

Caz şocant în Capitală. Un bărbat este acuzat că a violat o studentă într-o sală de clasă din incinta unei facultăţi din Bucureşti. Ca şi când nu ar fi fost suficient, a doua zi tânărul şi-a mai găsit o victimă. O fată de 16 ani care a reuşit să scape din mâinile atacatorului. Suspectul fusese eliberat pentru bună purtare, după ce fusese condamnat la 10 ani tot pentru viol.

Bărbatul a intrat în Facultate fără prea mari probleme. A trecut de paznic şi a mers la etajul patru al clădirii. Holurile erau pustii. Şi-a aşteptat victima şi şi-a pus planul în aplicare.

Nimeni nu a văzut şi nu a auzit nimic. Cu excepţia camerelor de supraveghere care ar fi surprins momentul atacului.

Speriată, stundenta nu a povestit nimic, iar atacatorul s-a făcut nevăzut. La nici o zi urma să lovească din nou. De aceasta dată victima a fost o fată de 16 ani. Bărbatul a condus-o pe scări până la etajul 1 al clădirii. Ţinând-o cu forţa, a încercat apoi s-o violeze.

Cea de-a doua victimă a reuşit, însă, să scape. Speriată, fata a depus reclamaţie. Marţi, suspectul a fost ridicat de pe stradă de poliţişti.

Miercuri, bărbatul a ajuns încă o dată în faţa judecătorilor. Nu a fost reţinut pentru faptele de care este acuzat.

Mandatul de 24 de ore a fost însă prelungit, după ce o altă femeie l-a recunoscut pe suspect şi a depus şi ea o nouă plângere.




Observator



×
Subiecte în articol: violat facultate
Parteneri
Românii pentru care se reduce vârsta de pensionare
x close