Antena 3 CNN Actualitate Scandal la audierea Violetei Alexandru: Să nu începem cu atacuri la persoane și cu răfuieli!

Scandal la audierea Violetei Alexandru: Să nu începem cu atacuri la persoane și cu răfuieli!

Dialog acid la audierea ministrului propus pentru portofoliul Muncii. Adrian Solomon a avut un schimb de replici cu Violeta Alexandru. Președintele Comisiei de Muncă din Camera Deputaților a rugat-o pe Violeta Alexandru să nu înceapă cu răfueli.

Scandal la audierea Violetei  Alexandru: Să nu începem cu atacuri la persoane și cu răfuieli!
Sursa foto: Foto: Violeta Alexandru/ Facebook
19 Feb 2020   •   13:24

"Unii colegi vor să vă audieze mai des. Ați putea să faceți audierile astea chiar la grupurile din Cameră sau din Senat, că atunci ar fi cel mai indicat. Probabil că toți colegii au urmărit dacă există schimbări în programul de guvernare. Sper ca la final să aveți un vot favorabil doamna ministru, în speranța că îi veți convinge, mai ales că aveți și o experiență de trei luni în fruntea acestui Minister.  Am rugămintea să nu începem cu atacuri la persoane și cu răfuieli!", a început președintele Comisiei de Muncă din Camera Deputaților, Adrian Solomon, audierea Violetei Alexandru.

"Aș vrea să le mulțumesc celor care cu ocazia precedentei audieri au apreciat că merit votul de încredere și m-au susținut, dar și celor care nu m-au susținut, pentru că m-au ambiționat. M-au ambiționat să arăt că se poate și vă prezint, după trei luni de activitate, repet, principalele rezultate pe care le-am atins.  Este adevărat că de câte ori m-ați chemat, am venit la Comisie, am venit", a răspuns Violeta Alexandru.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close