Antena 3 Actualitate Viorica Dăncilă răspunde la refuzul lui Klaus Iohannis pentru remanierea propusă: Face un abuz de putere. Se poziționează împotriva românilor

Viorica Dăncilă răspunde la refuzul lui Klaus Iohannis pentru remanierea propusă: Face un abuz de putere. Se poziționează împotriva românilor

12 Sep 2019   •   19:02
Viorica Dăncilă răspunde la refuzul lui Klaus Iohannis pentru remanierea propusă: Face un abuz de putere. Se poziționează împotriva românilor
Sursa foto: Foto: Agerpres

Viorica Dăncilă  susține o declarație de presă la Palatul Victoria. Premierul a declarat că Președintele s-a poziționat împotriva românilor și face un abuz de putere. Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat joi, la Palatul Cotroceni, că refuză remanierea propusă de premierul Viorica Dăncilă, pe care o consideră ca fiind "neavenită şi nepotrivită". 

”Președintele se poziționează împotriva românilor. Dacă n-am fi găsit soluția deblocării ministerelor, oamenii ar fi stat neplătiți mult timp, a trebuit să schimbăm proceduri ca oameni din ministere și agenți să-și poată primi salariile. Domnul Iohannis a văzut aceste lucruri și apelurile sindicatelor. În această seară, am văzut un nou epsiod al nepăsării și disprețului.

Partidul președintelui Iohannis are o problemă cu bugetarii, dânsul le refuză dreptul la plată. Am văzut astăzi o nouă alianță de conjuctură între dl Iohannis și dl Tăriceanu, alianța ipocriziei și a distrugerii. În campanie, se transformă, din disperare.

Acești oameni s-au întors împotriva propriului popor, avem o opoziție cinică și imatură, care acționează împotriva oamenilor.  Avem un președintele care a urmărit cu îngrijorare ce s-a întâmplat în jurul lui. Vreau să dau asigurări ferme că nu voi ceda în fața acestui blocaj. Mie nu îmi este teamă să mergem în Parlament, am mai spus-o. Nu fugim de Constituție, de responsabilitate. Speculațiile acestea sunt ridicole.

Oamenii vor face diferența între cei care-și apără țara și cei care preferă să acționeze în interes propriu, chiar dacă acest lucru face rău propriei țări”, a spus Dăncilă.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close