Antena 3 CNN Actualitate Voiculescu îl dă în judecată pe D. Morar

Voiculescu îl dă în judecată pe D. Morar

Voiculescu îl dă în judecată pe D. Morar
10 Apr 2007   •   14:23

Preşedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, îl dă în judecată pe şeful DNA, Daniel Morar, pentru abuz în serviciu. Voiculescu a cerut Direcţiei Anticorupţie să finalizeze cât mai repede ancheta în care sunt cercetaţi el şi fiica sa, Camelia Voiculescu. Dan Voiculescu afirmă că i-a căutat astăzi pe procurorul şef al DNA, precum şi pe cei doi anchetatori care se ocupă de caz, dar aceştia nu au fost de găsit. Vociulescu susţine că doreşte să clarifice cât mai repede situaţia, ca să nu stea luni întregi cu apelativul de învinuit.

Pentru abuzurile suferite, preeşdintele conservatorilor îl dă în judecată pe procurorul şef, Daniel Morar. De asemenea, Dan Voiculescu le cere procurorilor să fie audiat în procedură de celeritate şi în prezenţa jurnaliştilor. Voiculescu s-a adresat şi Comisiei parlamentare de control SRI, să verifice dacă SRI a răspuns adresei trimise de Daniel Morar, dar şi unităţii militare 0962 din cadrul MAI, ca să afle dacă Morar a trims şi aici o solicitare. DNA a cerut SRI să-i comunice "legaturile personale sau de afaceri, telefoanele fixe si mobile folosite" ale liderului conservator, Dan Voiculescu, ale fiicelor sale, Camelia si Corina, precum si ale senatorului George Copos.

De asemenea, preşedintele conservatorilor a precizat că nu va prezenta acum probele care dovedesc că preşedintele Traian Băsescu ar fi făcut poliţie politică. Liderul conservatorilor va trimite aceste documente CNSAS-ului, însă nu le face publice decât după ce se va vota suspendarea preşedintelui Băsescu. Indiferent ce decizie vor lua PSD şi PRM, conservatorii vor vota pentru suspendare, consecvenţi deciziei anunţate.

Cu această ocazie, liderul conservator şi-a dat seama că un mare număr de simpli cetăţeni ai României suferă de abuzuri, fără a se putea apăra. De aceea, Dan Voiculescu se oferă să-i apere.

Antena 3

×
Parteneri
Florin Piersic, transferat la o clinică privată
x close