Antena 3 CNN Actualitate Vreme anormal de caldă la începutul iernii

Vreme anormal de caldă la începutul iernii

Vreme anormal de caldă la începutul iernii
Sursa foto: Foto: matthewsalomon.wordpress.com
03 Dec 2015   •   10:21

În urmatoarele doua zile, cand vremea va fi mai calda decat de obicei in aceasta perioada, cu maxime de pana la 15 grade si precipitatii putine.

Joi, vremea va fi mai calduroasa decat in mod normal la inceputul lunii decembrie, cu temperaturi maxime cuprinse intre 3 grade in estul Transilvaniei si 14-15 grade in sudul Olteniei.

Cerul va fi acoperit de nori in jumatatea nordica a tarii, iar pe arii restranse va ploua slab. In zonele montane vor cadea precipitatii mixte. In celelalte regiuni nu va cadea niciun strop de ploaie, iar vantul va avea unele intensificari pe crestele montane.

Si in Bucuresti
va fi mai cald decat in mod obisnuit. Mercurul din termometre va urca la amiaza pana la 9 grade, cerul va fi variabil, iar vantul va adia usor.

Se vor inregistra maxime de 4 grade la Brasov, 5 grade la Suceava, 6 grade la Cluj-Napoca si Iasi, 7 grade la Baia Mare, Constanta si Galati, 10 grade la Timisoara si 13 grade la Craiova.

Vineri, valorile termice diurne se vor incadra intre 3 grade in estul Transilvaniei si 11 grade in sudul Banatului. Norii isi fac aparitia la deal si la munte, iar pe crestele montane vor cadea cativa fulgi de nea. In prima parte a zilei va fi ceata in zonele joase. Vantul va avea unele intensificari pe crestele montane.

Mai multe informaţii despre starea vremii găsiţi pe site-ul Meteoplus.


×
Subiecte în articol: vreme prognoza meteo iarnă
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close