Antena 3 CNN Actualitate Vânt puternic în Capitală. Balcoane smulse de vânt, copaci căzuți pe străzi și peste mașini

Vânt puternic în Capitală. Balcoane smulse de vânt, copaci căzuți pe străzi și peste mașini

Vânt puternic în Capitală. Balcoane smulse de vânt, copaci căzuți pe străzi și peste mașini
Sursa foto: Foto: pixabay.com/ Facebook
13 Noi 2016   •   12:01

UPDATE: Un copac a căzut, duminică, la intersecţia străzilor Griviţa cu Semicercului şi a blocat ambele benzi de circulaţie, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

Potrivit sursei citate, în cădere, copacul a rupt şi firele de tensiune care alimentează troleibuzele.

Poliţiştii au deviat circulaţia în zonă, traficul fiind redirecţionat pe strada Buzeşti către bd. Dacia.

UPDATE: În Capitală, vântul a provocat prăbușirea a două balcoane, în Sectorul 4, la etajele superioare ale unui bloc cu 10 etaje. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului.

"De la ora 8,00 până la 10,30, au fost gestionate 37 de intervenţii pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe autoturisme sau pe carosabil, a bannerelor, a panourilor publicitare, a elementelor de construcţii de pe faţadele blocurilor, respectiv a stâlpilor de electricitate rupţi sau în pericol de cădere", informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Potrivit sursei citate, în prezent sunt în desfăşurare 41 de intervenţii, la care se adaugă un număr semnificativ de apeluri care continuă să fie primite.

Anunț de ultimă oră de la meteorologi! Este COD PORTOCALIU de ninsoare și viscol

Cel puțin 19 copaci au căzut pe străzi şi pe maşini în Capitală şi în judeţul Ilfov, în urma furtunii de sâmbătă noapte. Unii arbori au fost efectiv smulși din pământ și au căzut peste mașini și în curțile oamenilor.

Cele mai multe intervenţii au fost necesare pe străzi din Sectorul 3, printre care zona Dristor, bulevardul Nicolae Grigorescu şi bulevardul Theodor Pallady. Şi pe strada Mărgeanului, în Sectorul 5, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, de sâmbătă până duminică seara va ploua în aproape toată ţara, iar vântul va avea intensificări temporare în toate regiunile, cu viteze ce vor depăşi 50-60 de kilometri pe oră, iar la munte şi în Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi Moldova vor fi rafale de peste 60-70 de kilometri pe oră.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close