Antena 3 CNN Actualitate Vremea ne dă bătăi de cap și în weekend. Nu scăpăm de ploi, iar temperaturile vor fi scăzute

Vremea ne dă bătăi de cap și în weekend. Nu scăpăm de ploi, iar temperaturile vor fi scăzute

Administrația Națională de Meteorologie anunță că, atât astăzi cât și în weekend, temperaturile vor fi scăzute pentru ultima decadă a lunii mai, maxima situându-se la aproximativ 21 de grade Celsius.

Vremea ne dă bătăi de cap și în weekend. Nu scăpăm de ploi, iar temperaturile vor fi scăzute
Sursa foto: Pixabay
22 Mai 2020   •   10:58

Vineri dimineața, cerul era mai mult noros la munte, în sudul şi parţial în centrul ţãrii şi variabil la senin în rest. Cu totul izolat în nordul Olteniei s-a semnalat burniţã. Vântul suflã slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curburã. La ora 09.00 se înregistrau valori termice cuprinse între 5 grade la Ţebea şi 16 grade la Mangalia.

Astăzi, vremea va fi rece pentru ultima decadã a lunii mai, chiar deosebit de rece în nordul, nord-estul şi parţial în centrul ţãrii. Cerul va avea înnorãri şi temporar va ploua slab, local în zonele montane, în sud şi sud-est şi izolat în restul teritoriului. La munte, la altitudini mari vor fi posibile fulguieli trecãtoare, iar vântul va avea rafale de 70...80 km/h. Intensificãri locale şi temporare ale vântului, în medie cu viteze de 40...50 km/h vor fi şi în regiunile vestice, sud-vestice, centrale şi estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 21 de grade. Izolat se va semnala ceaţã.

×
Subiecte în articol: vremea
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close