Antena 3 CNN Actualitate VREMEA. Prognoza METEO pentru 16 septembrie - 14 octombrie. Un val de aer rece va lovi România. De miercuri, temperaturile vor scădea brusc

VREMEA. Prognoza METEO pentru 16 septembrie - 14 octombrie. Un val de aer rece va lovi România. De miercuri, temperaturile vor scădea brusc

VREMEA. Prognoza METEO pentru 16 septembrie - 14 octombrie. Un val de aer rece va lovi România. De miercuri, temperaturile vor scădea brusc
14 Sep 2019   •   15:07

Un val de aer rece va lovi România. De la mijlocul săptămânii viitoare, temperaturile vor scădea brusc. Astfel, în prima săptămână de prognoză, temperaturile vor fi ridicate luni şi marţi, valorile urmând să ajungă chiar şi la 32 de grade Celsius.

Miercuri, însă, un val de aer polar va determina răcirea bruscă a temperaturilor. Se răceşte mai ales în nordul şi estul teritoriului, în Transilvania, Moldova şi Maramureş.

Iar de joi, se răceşte în toată ţara. Temperaturile scad cu până la 20 grade, astfel că în termometre nu vor fi mai mult de 15 - 20 de grade Celsius.

Săptămâna 16.09.2019 – 23.09.2019

Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval în jumătatea nordică a teritoriului, iar în rest temperaturile medii vor fi apropiate de cele normale ale perioadei, potrivit ANM.

Regimul pluviometric va fi local excedentar în nordul țării și în general deficitar în regiunile extracarpatice, mai ales în zonele sud-vestice. În rest, cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale ale perioadei.

Detalii, pe jurnalul.ro.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close