Antena 3 CNN Actualitate Vulcan. Accident de muncă provocat de nereguli

Vulcan. Accident de muncă provocat de nereguli

Vulcan. Accident de muncă provocat de nereguli
01 Iun 2007   •   14:32

Ancheta făcută după accidentul produs într-o hală dezafectată din Capitală a scos la iveală numeroase nereguli. Inspectorii de muncă nu au reuşit nici acum să ia legătură cu patronii firmei pentru care lucrau muncitorii peste care s-a prăbuşit tavanul. Unul dintre răniţi a fugit din spital, speriat de anchetă. Familia muncitorului ucis este aşteptată vineri să ridice trupul neînsufleţit de la morgă.

O bubuitură puternică, un nor de praf şi câteva secunde de linişte. Nimeni nu ştia ce s-a întâmplat. În numai câteva secunde muncitorii care încercau să demoleze o hală industrială au fost prinşi sub dărămături.

Salvatorii au căutat mai bine de şase ore prin mormanul de fiare şi piatră. Pompierii şi jandarmii au adus mai mulţi câini pentru a fi siguri că nu au ramas oameni prinşi sub dărâmături. Pompierii au fost induşi în eroare de câinii care au anunţat prezenţa unui cadavru. Din fericire, a fost doar o alarmă falsă.

Sub dărâmături au fost prinse mai multe tuburi de oxigen şi substanţe inflamabile care puteau exploda în orice moment. Bilanţul accidentului: un mort şi patru răniţi. Doar unul din cei patru muncitori mai este internat în spital şi este în afara oricărui pericol. Medicii au constatat noaptea trecută că unul dintre muncitori a fugit. Alţi doi au cerut externarea deşi medicii le-au recomandat ingrijiri medicale. Inspectorii de muncă caută acum patronii firmei pentru care lucrau muncitorii. Acestia banuiesc ca muncitorii lucrau la negru si nu au avut autorizatie de demolare.

Antena 3

×
Parteneri
AI-ul a început să mintă, să trădeze și își schimbă comportamentul în timpul testelor
x close