Astăzi începe ediția a III-a a programului WEBDIDACTICA. Peste 4000 de profesori participă la primul webinar

de Georgiana Adam    |    09 Feb 2021   •   16:10
Astăzi începe ediția a III-a a programului WEBDIDACTICA. Peste 4000 de profesori participă la primul webinar

Astăzi va avea loc primul webinar din cadrul celei de-a treia ediții a programului național de cursuri ”WEBDIDACTICA”, dedicat profesorilor și altor categorii de personal didactic, dar și părinților și elevilor.

Tema webinarului este ”Predarea centrată pe competențe”. Acesta va fi susținut de PLEŞOIU CĂTĂLINA FELICIA, Prof. de Limba și Literatura Română, Școala Gimnazială ”Principesa Margareta”, București.

Webinarul este primul din seria de 5 webinare gratuite organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, pe platforma WebDidactica, în perioada 8-26 februarie.

Prin organizarea acestor webinare, Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României vine în întâmpinarea profesorilor care doresc să se specializeze în noua formă de Evaluare Națională, concepută după programa școlară în vigoare, care urmărește și competențele evaluate la testările PISA.

Programul se desfășoară în parteneriat cu Centrul de Carte Străină Fischer International, Academia de Inovare și Schimbare prin Educație din Republica Moldova, Greco, MGT Educațional, în cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali”.

Toate webinarele din cadrul campaniei “Liga Profesorilor Excepționali”sunt GRATUITE!

Cadrele didactice înscrise în program vor primi un certificat de participare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close