Antena 3 CNN Actualitate Zăpada le-a bătut în geam bucureştenilor în această dimineaţă. Cum va fi vremea în Capitală zilele următoare

Zăpada le-a bătut în geam bucureştenilor în această dimineaţă. Cum va fi vremea în Capitală zilele următoare

Zăpada le-a bătut în geam bucureştenilor în această dimineaţă. Cum va fi vremea în Capitală zilele următoare
Sursa foto: Foto: notesfromhome.com
21 Dec 2011   •   08:22
A nins şi în Bucureşti, timp de aproape trei ore. Doar că, din păcate pentru cei cei care aşteptau zăpadă de Crăciun, a fost prea cald ca să se depună.

Stratul de nea a rezistat câteva ore doar prin zonele mai puţin circulate şi prin parcuri. Pentru că temperatura nu a scăzut sub zero grade celsius, nu a fost nevoie de intervenţia maşinilor de deszăpezire.

Nici veştile venite de la meteorologi nu sunt foarte fericite pentru cei care aşteaptă zăpada in Bucuresti. De vineri se încălzeşte din nou afară.

PROGNOZA METEO:

MIERCURI (21 decembrie)

Cerul va avea înnorãri, iar în prima parte a zilei temporar vor cãdea precipitaţii slabe, predominant sub formã de ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 3...4 grade, iar cea minimã de -4...-2 grade. Presiunea atmosferica va fi in crestere.

JOI (22 decembrie)
Cerul va fi mai mult noros şi, mai ales ziua, va ninge. Vântul va sufla moderat şi cu unele intensificãri. Temperatura maximã va fi de 1...2 grade, iar cea minimã de -3 ... -2 grade. Presiunea atmosferica va continua sa creasca usor.

VINERI (23 decembrie)
Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 3...4 grade, iar cea minimã de -7 ... -5 grade.

Pentru informaţii complete despre starea vremii, accesaţi site-ul meteoplus.ro



 

×
Subiecte în articol: zapada ninsoare ninsoare
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close