Antena 3 CNN Alegeri europarlamentare 2024 Gabriela Firea: ”În Capitală, suntem în linie dreaptă cu pregătirile pentru ca toți bucureștenii să afle, din nou, ce a însemnat contribuția UE în dezvoltarea acestui oraș”

Gabriela Firea: ”În Capitală, suntem în linie dreaptă cu pregătirile pentru ca toți bucureștenii să afle, din nou, ce a însemnat contribuția UE în dezvoltarea acestui oraș”

”Românii au înțeles care sunt beneficiile că suntem membri cu drepturi egale în Uniunea Europeană”, susține Gabriela Firea.

Gabriela Firea: ”În Capitală, suntem în linie dreaptă cu pregătirile pentru ca toți bucureștenii să afle, din nou, ce a însemnat contribuția UE în dezvoltarea acestui oraș”
Sursa foto: Gabriela Firea / Facebook
de Laura Dinu    |    22 Apr 2024   •   09:08

”50 de zile până la alegerile europarlamentare și locale!

6 din 10 români sunt interesați de alegerile europarlamentare! Românii au înțeles care sunt beneficiile că suntem membri cu drepturi egale în Uniunea European și de ce trebuie să trimită în Parlamentul European cât mai mult oameni cu pregătirea administrativă și experiență politică.

În câteva zile, începe campania electorală pentru alegerile europarlamentare din 9 iunie. Am stabilit toate detaliile cu președinții organizațiile PSD din cele șase sectoare, cu parlamentarii din București și ceilalți colegi din conducerea PSD București.

În Capitală, suntem în linie dreaptă cu pregătirile pentru ca toți bucureștenii să afle, din nou, ce a însemnat contribuția UE în dezvoltarea acestui oraș.

Cu 1 miliard de euro fonduri europene nerambursabile, atrase de echipa social-democrată între 2016 și 2020, s-au cumpărat tramvaie, autobuze și troleibuze noi, se repară țevile de termoficare vechi de 40 de ani și Bucureștiul are cea mai modernă stație de epurare din estul Europei, Glina 2.

Sondajul Eurobarometru, realizat la comanda Parlamentului European, arată un interes în creștere la nivelul întregii Uniuni Europene pentru viitoarele alegeri. România se află în media europeană, iar exact 60% dintre respondenți au spus că sunt interesați”, scrie Gabriela Firea pe o rețea socială. 

?? 50 de zile până la alegerile europarlamentare și locale! ?️ 6 din 10 români sunt interesați de alegerile...

Publicată de Gabriela Firea pe Vineri, 19 aprilie 2024

Material susţinut de PSD

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close