Antena 3 CNN Emisiuni Antena 3 CNN Sinteza zilei Gabriela Firea a fost întrebată de Mihai Gâdea daca va câștiga un nou mandat. Cum a răspuns edilul general

Gabriela Firea a fost întrebată de Mihai Gâdea daca va câștiga un nou mandat. Cum a răspuns edilul general

Gabriela Firea, candidatul Partidului Social Democrat la Primăria Capitalei, a fost întrebată, joi, de Mihai Gâdea, la Sinteza zilei, daca va câștiga un nou mandat. Edilul general a spus că cetățenii sunt cei care vor decide dacă va câștiga un nou mandat la Primăria Generală.

Gabriela Firea a fost întrebată de Mihai Gâdea daca va câștiga un nou mandat. Cum a răspuns edilul general
de Dan Gabor    |    10 Sep 2020   •   22:12

"Cetățenii decid. Bucureștenii decid - eu îmi fac treaba, așa cum este și normal nu mă las copleșită de probleme. Știți foarte bine, că și dumneavoastră ați fost la serviciu, și în starea de urgență și ulterior în starea de alertă. Ni se spunea să stăm acasă.

Cei mai mulți, inclusiv politicieni au stat acasă, dar noi am fost la muncă. Eu am fost în spitale, am fost în cămine de bătrâni, am fost în cămine de copii, peste tot, nu m-am ferit de acest lucru și cetățenii sunt cei care votează. Eu mă prezint cu bune și cu rele, cum se spune, cu toată activitatea mea", a spus Gabriela Firea.

 

×
Subiecte în articol: Gabriela Firea Mihai Gâdea Sinteza Zilei
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close