x close

Alegeri parlamentare 2016. Cinci ștampile aruncate pe foc de membrii comisiei. Poliția face verificări

11 Dec 2016   •   10:21
Alegeri parlamentare 2016. Cinci ștampile aruncate pe foc de membrii comisiei. Poliția face verificări Foto: Agerpres

Alegeri parlamentare 2016. Poliţia face verificări după ce într-o secţie de votare din localitatea buzoiană Poşta Câlnău cele cinci ştampile cu menţiunea ”VOTAT” au fost aruncate pe foc de către membrii comisiei, care au vrut să facă curat. Procesul de vot nu este însă afectat, fiind luate ştampile de la alte secţii.

Potrivit preşedintelui Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Buzău, Aurel Puşcă, într-o secţie de votare din localitatea buzoiană Poşta Câlnău membrii secţiei au aruncat la foc cele cinci ştampile.

El a precizat că procesul electoral nu a fost perturbat, întrucât s-a luat câte o ştampilă de la celelalte secţii de votare din comună, în prezent  votul desfăşurându-se cu patru ştampile.

”Se face o anchetă a Poliţiei, se discută cu procurorul,  ne-au comunicat că au aruncat ştampilele pe foc cu ambalajele de la buletinele de vot, au vrut să facă curat şi odată cu aceste ambalaje au fost aruncate şi cele cinci ştampile. E plauzibilă explicaţia lor, vom vedea ce s-a întâmplat acolo, există camere de luat vederi, iar Poliţia va vedea exact ce s-a întâmplat. Procesul de vot nu a fost afectat pentru că am luat câte o ştampilă de la celelalte secţii de votare”, a declarat preşedintele BEJ Buzău, Aurel Puşcă. 

Citeşte mai multe despre:

alegeri parlamentare 2016
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati