Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Alegeri parlamentare 2016. Primul român care a votat, mesaj pe Facebook

Alegeri parlamentare 2016. Primul român care a votat, mesaj pe Facebook

Alegeri parlamentare 2016. Primul român care a votat, mesaj pe Facebook
Sursa foto: Foto: Facebook
11 Dec 2016   •   09:45

Alegeri parlamentare 2016. Primul român care a votat la alegerile parlamentare din acest an, la secţia deschisă în Auckland, a postat apoi pe pagina sa pe Facebook un mesaj în care spune că a decis că are cu cine şi a adăugat: ”Avem 1-0 în lupta contra celor de la PSD. Aşa că, la treabă România”.

Cristian Iacob, primul român care şi-a exercitat votul la alegerile parlamentare, a postat, sâmbătă seara, pe pagina sa de Facebook, un mesaj prin care şi-a anunţat prezenţa la vot şi un selfie în secţia de votare.

„...nu cu mult timp în urmă, într-o galaxie relativ îndepărtată :) Primul vot de pe planetă :) Am decis că #amcucine. Avem 1-0 în lupta contra celor de la PSD. Aşa că, la treabă România :)”, a scris Cristian Iacob pe Facebook.

Postarea acestuia a strâns zeci de comentarii, atât pozitive, cât şi negative. Oamenii au scris mesaje de felicitare, dar au existat şi mesaje prin care cei din ţară l-au acuzat pe românul care a avut primul vot la alegeri că a votat pentru o ţară în care nici măcar nu trăieşte, scrie news.ro.

Procesul de votare la alegerile parlamentare a început în Noua Zeelandă, la secţia de votare nr. 18 din Auckland, la ora locală 7.00, fiind sâmbătă seara, ora 20.00, în România.

Românii din Noua Zeelandă sunt primii care pot să-şi exercite dreptul la vot. Deschiderea secţiei din Auckland a fost urmată de secţiile de votare din Australia şi cele din Japonia.

×
Subiecte în articol: alegeri parlamentare 2016
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close