Antena 3 Alegeri Parlamentare 2016 Alegeri parlamentare 2016. Theodor Paleologu, primul candidat independent

Alegeri parlamentare 2016. Theodor Paleologu, primul candidat independent

26 Oct 2016   •   14:46
Alegeri parlamentare 2016. Theodor Paleologu, primul candidat independent
Sursa foto: Foto: Agerpres

Alegeri parlamentare 2016. Fostul liberal Theodor Paleologu şi-a anunţat intenţia de a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016, ca independent.

Fostul ministru al Culturii în Guvernul Boc a anunţat că a reuşit să strângă semnăturile necesare şi că îşi va depune candidatura la Biroul Electoral Central.

„Mîine depun dosarul de candidatură ca independent la Biroul Electoral Central. Rog mult pe toți susținătorii și simpatizanții, pe toți adepții competiției democratice să-mi aducă azi formularele cu semnături. Avem practic numărul necesar de semnături, dar e important să-l depășim pentru a lăsa loc de eventuale anulări. Vă aștept azi cu ceai și biscuiți la Casa Paleologu, în strada Armenească 34. Sîntem pe baricade, numărăm și îndosariem sute de formulare, așa că puteți veni la orice oră, pînă seara tîrziu. Orice formular, orice semnătură în plus contează. Și e cel mai sigur mijloc de a-mi face o mare plăcere...”, a anunțat Theodor Paleologu pe pagina sa de Facebook.

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close