Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Cătălina Ponor face un salt în politică. PSD spune că gimnasta va candida pe listele lor la alegerile parlamentare

Cătălina Ponor face un salt în politică. PSD spune că gimnasta va candida pe listele lor la alegerile parlamentare

Cătălina Ponor face un salt în politică. PSD spune că gimnasta va candida pe listele lor la alegerile parlamentare
Sursa foto: Foto: Catalina Ponor/Facebook
de M.Z.    |    29 Sep 2016   •   15:50

Una dintre cele mai titrate gimnaste ale țării, Cătălina Ponor, va candida la alegerile parlamentare din decembrie pe listele PSD Constanța, a declarat liderul acestei organizații, Felix Stroe, potrivit evz.ro.

„Listele cu candidați le definitivăm joi, în ședința Biroului Permanent Județean Constanța. Un singur nume vi-l pot spune, pe lista noastră va fi Cătălina Ponor. Candidează la Camera Deputaților pentru că e tânără, are doar 29 de ani. Bineînțeles că va fi pe loc ultraeligibil”, a dezvăluit Felix Stroe.

„Este o onoare pentru noi. Suntem singura organizație PSD din țară care nu are pe liste pe cineva de la București, cu siguranță. Prezența Cătălinei Ponor pe listele noastre este o onoare pentru noi”, spune Felix Stroe. 

Discuțiile cu marea gimnastă s-ar fi purtat de ceva vreme: „Până acum a acceptat, sper să nu se răzgândească până joi dimineață”.

Cătălina Ponor, născută în 1987 în Constanţa, a câştigat, printre altele, trei medalii de aur la JO 2004 de la Atena, o medalie de argint şi una de bronz la JO 2012 de la Londra.

×
Subiecte în articol: alegeri parlamentare PSD Catalina Ponor
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close