Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Cezar Preda își recunoaște înfrângerea în fața PSD: "Îi felicit pentru rezultatul bun pe care l-au avut"

Cezar Preda își recunoaște înfrângerea în fața PSD: "Îi felicit pentru rezultatul bun pe care l-au avut"

Cezar Preda își recunoaște înfrângerea în fața PSD: "Îi felicit pentru rezultatul bun pe care l-au avut"
Sursa foto: Foto: Cezar Preda/facebook
12 Dec 2016   •   12:40

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Preşedintele PNL Dâmboviţa, Cezar Preda, şi-a recunoscut înfrângerea în faţa PSD şi a ţinut să îi felicite pe adversarii politici pentru rezultatul înregistrat. Acesta a mai spus că în scorului înregistrat la alegerile parlamentare din Dâmboviţa, PNL va fi un partid de opoziţie, scrie adevarul.ro.

"Sunt deputatul de Dâmboviţa şi chiar dacă aş fugi, aş fugi la Bucureşti, dar nu e cazul de fugă. Am de gând să construiesc împreună cu membrii PNL o opoziţie corectă partidului care a câştigat alegerile. Îi felicit pe cei din PSD Dâmboviţa pentru rezultatul bun pe care l-au avut. Patru ani de zile, PSD va trebui să deconteze atât administraţia centrală, cât şi pe cea locală. PNL va fi un partid de opoziţei. Acolo unde este un interes legitim, PNL va sprijini toate proiectele, pentru că Dâmboviţa merită mai mult. Îmi doresc ca Dâmboviţa să aibă o dezvoltare frumoasă. Sper ca PSD să onoreze toate angajamentele pe care şi le-a luat”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Cezar Preda.

La nivelul judeţului Dâmboviţa, PNL a câştigat două mandate de parlamentar, unul de deputat prin Cezar Preda (19,37%) şi unul de senator, Iancu Caracota (19,48%).

Proaspăt deputat de Dâmboviţa, Cezar Preda a mulţumit membrilor de partid şi primarilor PNL care s-au implicat în campanie şi a spus că 2020 ar trebui să găsească PNL într-o formulă schimbată, cu generaţii noi.

Alegeri parlamentare 2016 Dâmboviţa. Preşedintele PNL Dâmboviţa, Cezar Preda, şi-a recunoscut înfrângerea în faţa PSD şi a ţinut să îi felicite pe adversarii politici pentru rezultatul înregistrat. Acesta a mai spus că în scorului înregistrat la alegerile parlamentare din Dâmboviţa, PNL va fi un partid de opoziţie. "Sunt deputatul de Dâmboviţa şi chiar dacă aş fugi, aş fugi la Bucureşti, dar nu e cazul de fugă. Am de gând să construiesc împreună cu membrii PNL o opoziţie corectă partidului care a câştigat alegerile. Îi felicit pe cei din PSD Dâmboviţa pentru rezultatul bun pe care l-au avut. Patru ani de zile, PSD va trebui să deconteze atât administraţia centrală, cât şi pe cea locală. PNL va fi un partid de opoziţei. Acolo unde este un interes legitim, PNL va sprijini toate proiectele, pentru că Dâmboviţa merită mai mult. Îmi doresc ca Dâmboviţa să aibă o dezvoltare frumoasă. Sper ca PSD să onoreze toate angajamentele pe care şi le-a luat”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Cezar Preda. La nivelul judeţului Dâmboviţa, PNL a câştigat două mandate de parlamentar, unul de deputat prin Cezar Preda (19,37%) şi unul de senator, Iancu Caracota (19,48%). Proaspăt deputat de Dâmboviţa, Cezar Preda a mulţumit membrilor de partid şi primarilor PNL care s-au implicat în campanie şi a spus că 2020 ar trebui să găsească PNL într-o formulă schimbată, cu generaţii noi. “E clar că PNL a fost văduvit de electoratul propriu, care a stat acasă. Suntem hotărâţi să schimbăm generaţiile, astfel încât 2020 să avem o nou[ ideologie. Mulţumesc echipei PNL care s-a aruncat în bătălie, mulţumesc primarilor. E clar că votul populaţiei a fost în concordanţă cu promisiunile PSD", a mai spus Preda. În ceea ce îl primeşte pe Iulian Vladu, înscris pe poziţia a doua pe lista pentru Camera Deputaţilor, rămâne de văzut în următoarele ore dacă, în urma procesului de redistribuire, va mai ocupa scaunul de deputat.

Citeste mai mult: adev.ro/oi2gbv

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close