Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Emil BOC a VOTAT: ”Avem nevoie de o guvernare stabilă, pentru că urmează vremuri dificile”

Emil BOC a VOTAT: ”Avem nevoie de o guvernare stabilă, pentru că urmează vremuri dificile”

Emil BOC a VOTAT: ”Avem nevoie de o guvernare stabilă, pentru că urmează vremuri dificile”
Sursa foto: Foto: Agerpres
11 Dec 2016   •   10:52

Alegeri parlamentare 2016. Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, i-a îndemnat, duminică, pe clujeni, să meargă să voteze, afirmând că ţara are nevoie de o guvernare stabilă, deoarece urmează vremuri dificile.

"Am votat cu cei care cred că România merge înainte prin investiţii şi locuri de muncă. Investiţiile şi locurile de muncă reprezintă cea mai bună cale spre creşterea economică şi cea mai bună formă de protecţie socială. Îi îndemn pe toţi clujenii să meargă la vot, avem nevoie de o guvernare stabilă, pentru că urmează vremuri dificile. Trăim într-un context geopolitic destul de încărcat, opţiunile vecinilor noştri le cunoaşteţi, România are nevoie de consolidarea statutului său în UE, în NATO şi în parteneriatul strategic cu SUA. De asemenea, anul viitor urmează alegeri în Franţa, Germania, Olanda, Italia. E bine să avem un guvern stabil legitim, iar această legitimitate nu poate rezulta decât printr-o largă participare la vot a românilor. De aceea îi invit pe toţi să meargă la vot", a spus Boc la ieşirea din secţia de votare.

Edilul clujean şi fost premier al României a votat, duminică, la secţia nr. 48 din Cluj-Napoca. El a venit însoţit, ca de fiecare data, de soţia sa, Oana, dar şi de lideri şi candidaţi ai PNL Cluj.

În judeţul Cluj au fost deschise, pentru scrutinul de duminică, 656 de secţii de votare, fiind aşteptaţi la urne 604.430 alegători.

La alegerile parlamentare din 2012 judeţul Cluj s-a situat în topul judeţelor cu cea mai scăzută prezenţă la vot, cu un scor de 35,27 la sută.

×
Subiecte în articol: alegeri parlamentare 2016
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close