Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Gheorghe Falcă, despre strategia PNL la alegerile parlamentare. Ce planuri are partidul cu premierul Dacian Cioloș

Gheorghe Falcă, despre strategia PNL la alegerile parlamentare. Ce planuri are partidul cu premierul Dacian Cioloș

Gheorghe Falcă, despre strategia PNL la alegerile parlamentare. Ce planuri are partidul cu premierul Dacian Cioloș
Sursa foto: Foto: Facebook
04 Oct 2016   •   08:40

Noul șef de campanie al PNL, Gheorghe Falcă, a devoalat strategia PNL în alegerile parlamentare, spunând că partidul este conştient că nu va putea îndeplini toate reformele în patru ani şi că întreaga strategie se învârte în jurul a patru concepte: „cetăţean, familie, comunitate şi patrie”.

„Avem deja programul de guvernare şi vrem să facem o campanie deschisă, cu lucrurile la vedere, începând de la dorinţa noastră de a avea un premier desemnat…cei care studiază politica ştiu că nu se pot face toate reformele în patru ani. Noi ne propunem două reforme mari şi două reforme mici, şi vom prezenta direcţiile. În primul rând plecăm de la cetăţean, familie, comunitate şi patrie, aceste patru repere. Vrem ca statul să nu fie agresiv cu oamenii activi, cu iniţiativă, vrem ca micul tâmplar sau tinichigiu care doreşte ca statul să îi plătească taxa la stat şi statul să nu fie agresiv. Aceşti oameni vor să fie liberi în meseria lor, ei nu cerşesc la stat, ei plătesc dările statului”, a declarat primarul Aradului la Realitatea TV.

Totodată, Falcă a vorbit și despre Dacian Cioloș. „Uitaţi-vă la domnul Cioloş, se vede că este un om onest, muncitor….Să ştiţi că am fi foarte încântaţi ca domnul Cioloş să fie propunerea PNL pentru postul de premier. Una dintre valorile umanităţii este respectul. Dacă respecţi un om care a reuşit să liniştească lucrurile în România după criza domnului Ponta….Cioloş spune că nu vrea să candideze, dar asta nu înseamnă că nu va accepta să fie reprezentantul nostru pentru funcţia de premier, în timp, pentru a-şi continua proiectele”, a mai spus Falcă.

 

 

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş PNL gheorghe falca
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close