Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, s-a decis în privința candidaturii la alegeri

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, s-a decis în privința candidaturii la alegeri

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Ministrul Transporturilor, Sorin Bușe, s-a decis în privința candidaturii la alegeri
de M.Z.    |    24 Oct 2016   •   13:57

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, a declarat, luni, că nu va candida la alegerile parlamentare din decembrie, dar că nu a luat încă o decizie dacă este dispus să facă parte din viitorul Executiv. 

"Nu candidez la alegeri, pentru că sunt foarte multe proiecte ca acesta. Mai sunt alte proiecte despre care o să vorbim în următoarele săptămâni pe care doresc să le avansez atât de mult încât să nu mai poată fi oprite", a precizat Buşe, la întrebările ziariştilor. 

Totodată, întrebat dacă este dispus să rămână în Guvern şi după alegeri, el a răspuns: "Nu am decis încă, sincer să fiu sunt foarte focalizat pe aceste proiecte şi asta îmi consumă acum toată energia". 

Ministrul a arătat că, în următoarele cinci săptămâni vor fi lansate licitaţiile pentru proiecte precum realizarea a 500 de kilometri de autostradă, a peste 300 de kilometri de drum expres şi a opt variante ocolitoare. La acestea se vor adăuga lotul 2 al magistralei 5 şi magistrala 6 de metrou. 

"Până la finele anului vor fi inauguraţi 15 kilometri noi de autostradă, respectiv lotul 2 Lugoj-Deva", a adăugat Buşe. 

Sorin Buşe a efectuat luni dimineaţă o vizită de lucru la şantierul centurii feroviare a Bucureştiului. 

La începutul lunii, au apărut informații pe surse, potrivit cărota ministrul Bușe urma să demisizoneze, pentru a se înscrie în PNL.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close