Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Nicușor Dan, despre cea mai mare problemă a USR la alegerile parlamentare

Nicușor Dan, despre cea mai mare problemă a USR la alegerile parlamentare

Nicușor Dan, despre cea mai mare problemă a USR la alegerile parlamentare
26 Noi 2016   •   20:48

Liderul USR, Nicușor Dan, susține că partidul său este într-o ascensiune fulminantă, dar cu toate acestea au dificultăți în a se face cunoscut.

Nicușor Dan arată că Facebook îi ajută foarte mult, dar în mediul offline ajung greu la oameni, din lipsă de resurse. Astfel, notorietatea USR este de sub 50%.

”Avem o dificultate - şi din raţiuni de timp, şi din raţiuni materiale - în a ajunge la toate publicurile. Probabil că la Bucureşti, când am făcut 25% - partidul, şi eu - 30% la Primărie, probabil că notorietatea noastră era sub 70%. Acum e şi mai greu. Notorietatea - am măsurat-o, dar n-o cunosc în momentul acesta. Mi s-au spus la telefon numai cifrele pe care vi le-am spus. Notorietatea noastră cred că este sub 50% în momentul acesta şi avem o dificultate în a ajunge la anumite tipuri de public. Însă, avem măsuri care se adresează acestui public. Adică, vorbim de programe, de anti-sărăcie. Susţinem acest proiect pe care Guvernul Cioloş l-a lansat de ajutare a migraţiei interne pentru locuri de muncă, deci eu sunt foarte optimist că, pe măsură ce lumea va auzi de noi şi de activitatea noastră, fie la nivel de Bucureşti, fie la nivel naţional, vom avea un mesaj pentru toate publicurile”, arată Nicușor Dan, într-un interviu acordat Agerpres.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Nicușor Dan
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close