Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Nicuşor Dan, despre sacrificiul de a fi pe listele parlamentare: „Aş fi vrut să rămân la Primăria Capitalei”

Nicuşor Dan, despre sacrificiul de a fi pe listele parlamentare: „Aş fi vrut să rămân la Primăria Capitalei”

 Nicuşor Dan, despre sacrificiul de a fi pe listele parlamentare: „Aş fi vrut să rămân la Primăria Capitalei”
Sursa foto: Foto: Facebook
06 Aug 2016   •   17:45

Clotilde Armand a afirmat că se va sacrifica şi va candida, probabil, la alegerile parlamentare, dar nu îşi doreşte acest lucru, dezvăluind ulterior şi că Nicuşor Dan are aceeaşi problemă.

Nici liderul Uniunii Salvaţi Bucureştiul nu-şi doreşte să ajungă în Parlament, dar va fi nevoit să candideze pentru a aduce partidului un plus de notorietate.

Întrebat despre această situaţie, Nicuşor Dan a declarat la Antena 3, în emsiunea Ediţie de weekend:  „E o decizie care nu s-a luat încă în interiurul partidului. Eu aş fi vrut să rămân la Primăria Bucureştiului de care m-am ocupat de foarte mulţi ani. La asta se referea Clotilde. Depinde de câţi din colegii noştri vor dori să candideze la alegerile parlamentare, ce vor spune sondajele. În funcţie de data alegerilor, vom scădea 40-50 de zile, probabil în cursul lunii octombrie vom lua această decizie”.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close