Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Q&A: Liviu Dragnea, despre guvernul din umbră al PSD. Lista posibililor miniștri

Q&A: Liviu Dragnea, despre guvernul din umbră al PSD. Lista posibililor miniștri

Q&A: Liviu Dragnea, despre guvernul din umbră al PSD. Lista posibililor miniștri
03 Dec 2016   •   22:32

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Alessandra Stoicescu a prezentat, la Q&A, de la Antena 3, membrii guvernului din umbră al PSD, în frunte cu Liviu Dragnea premier, așa cum a apărut el pe surse, în presă.

Guvernul din umbră al PSD: Mihai Fifor pentru Ministerul al Transporturilor, Mihai Tudose pentru Finanțe/Economie, Marius Nica pentru Fondurile Europene, Robert Cazanciuc pentru Justiție, Ionel Sinescu sau Florian Popa pentru Sănătate, Gabriel Vlase la MAI/MApN, Georgian Pop, la MAI/MApN, Rovana Plumb la Ministerul Muncii, Florin Jianu la Turism și IMM, Mihnea Costoiu sau Liviu Pop sau Ecaterina Andronescu la Educație, Ionuț Vulpescu la Cultură, Titus Corlățean la Externe, Ana Brichall la Externe, Gheorghe Șimon la Agricultură, Paul Stănescu la Agrucultură, Gabriel Petrea la Tineret și Sport,

Invitat la emisiune, Liviu Dragnea a afirmat că nu și-a făcut niciun guvern până acum dintr-un motiv foarte simplu. ”Aștept să vedem cui îi vor da încredere românii”.

”Sigur că am în minte niște oameni care ar fi posibili membri ai guvernului. Pentru fiecare portofoliu, din fericire, avem oameni în partid care pot gestiona acele domenii foarte foarte bine. Dar, încă o dată spun, eu îi respect foarte mult pe români. Hai să vedem dacă ne dau nouă încredere. Atunci o să avem timp să ne așezăm, gospodărește, dacă avem singuri majoritate, dacă putem face majoritate cu ALDE, să discutăm arhitectura guvernului, etc. Atunci, cu voturi pe masă, să mergem la președintele Iohannis cu omul care să formeze guvernul”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

 

×
Parteneri
O nouă zi liberă pentru români. Ce trebuie să facă salariaţii
x close