Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Q&A: Premieră nefericită de Ziua Națională. Liviu Dragnea: Pentru prima dată s-a întâmplat asta la o paradă de 1 Decembrie!

Q&A: Premieră nefericită de Ziua Națională. Liviu Dragnea: Pentru prima dată s-a întâmplat asta la o paradă de 1 Decembrie!

Q&A: Premieră nefericită de Ziua Națională. Liviu Dragnea: Pentru prima dată s-a întâmplat asta la o paradă de 1 Decembrie!
Sursa foto: Foto: Antena 3
03 Dec 2016   •   21:46

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Liviu Dragnea a afirmat, la Q&A, de la Antena 3, că România nu a fost dezbinată de 1 Decembrie, ci doar un grup de oameni a fost izolat pe durata paradei militare de la Arcul de Triumf. ”Au fost ei cu ei”, a spus Dragnea.

Președintele PSD a afirmat că el s-a simțit foarte bine și s-a uitat cu drag la paradă.

”Această decizie nefericită a președintelui, de a stabili niște criterii despre cine și unde se poate bucura de Ziua Națională, i-a adus multe deservicii. Pe mulți dintre cei de acolo (din tribuna oficială - n.r) i-a pus într-o situație jenantă și supărătoare. (...) Au fost filtre ca la aeroport!”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3.

Totodată, președintele PSD a ținut să sublinieze o premieră nefericită.

”Anul acesta nu s-a mai aplaudat când a trecut parada militară”, a spus Liviu Dragnea, arătând că au fost persoane care i-a spus că se tem să aplaude pentru a nu lăsa impresia că vor să ”tulbure” bunul mers al evenimentului.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close