Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Radu Tudor: Au început deja mişcările politice pentru desemnarea noii majorităţi. Schimb de telefoane între liderii partidelor şi şefii de instituţii

Radu Tudor: Au început deja mişcările politice pentru desemnarea noii majorităţi. Schimb de telefoane între liderii partidelor şi şefii de instituţii

ghtyuk.png
11 Dec 2016   •   19:40

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Radu Tudor a prezentat, în cadrul ediţiei speciale de la Antena 3 moderată de Mihai Gâdea, una dintre cele mai imprtante informaţii ale serii: a început jocul pentru crearea noii majorităţi parlamentare. Liderii partidelor şi instituţiile desemnate pentru formarea noii majorităţi parlamentare au intrat deja în dialog în urma rezultatelor primite din teren, rezultate pe care Antena 3 la prezintă în exclusivitate la Antena 3.

''Deja a apărut un dialog între partidele importante şi instituţiiile desemnate de Constituţie să fie implicate în jocul pentru formarea noii majorităţi parlamentare, a noii guvernări şi pentru desemnarea primului ministru. Aşadar, la ora la care vorbim, există deja un schimb de telefoane între liderii partidelor şi şefii de instituţii, ceea ce înseamnă că cifrele pe care noi le ştim deja generează mişcări politice în timp ce noi discutăm'', a spus Radu Tudor.

La ora 21, Antena 3 va difuza exit-poll-ul realizat de consorţiul CURS - Avangarde pentru Antena 3, în parteneriat cu psnews.ro, consorţiul care a furnizat cele mai apropiate rezultate la alegerile prezidenţiale. De altfel, trimisul special Antena 3 va avea intervenţii periodice de la callcenter- ul CURS – Avangarde, cu date privind evoluţia votului, si va relata, de asemenea, în direct, si anunţarea primelor rezultate.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close