Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Reacția PRU după ce partidul nu a atins pragul electoral

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Reacția PRU după ce partidul nu a atins pragul electoral

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Reacția PRU după ce partidul nu a atins pragul electoral
12 Dec 2016   •   09:26

Partidul România Unită (PRU) nu a reușit să intre în Parlament, având un scor sub pragul electoral la alegerile de duminică.

Rezultatele vin ca o mică surpriză, în condițiile în care PRU era cotat în unele sondaje și cu peste 8 procente.

Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită, a declarat că rămâne credincios principiilor naționaliste, indiferent care vor fi rezultatele finale oficiale ale alegerilor.

“Le mulțumesc tuturor românilor care au acordat încredere P.R.U., în această zi crucială pentru națiunea română. Indiferent dacă, după numărătoarea finală, P.R.U. va intra sau nu va intra în Parlament, va rămâne consecvent și fidel apărător al valorilor naționaliste. Suntem singurul partid de ideologie, de doctrină, suntem singurul partid care credem în ceva și ne vom bate până la finalizarea energiilor noastre. Nu ne vom opri din a apăra românismul în România. De mâine, vom face tot ceea ce ne stă în putință pentru a arăta în continuare românilor adevărul despre ceea ce se întâmplă în țara noastră. Așa cum am făcut-o până acum, o vom face și de acum încolo. Am dovedit că suntem cel mai puternic partid naționalist, cel mai organizat și îi așteptăm cu drag alături de noi pe toți cei care, de mâine, vor să ni se alăture” a scris Bogdan Diaconu pe Facebook.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close