Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Rezultate alegeri parlamentare. Elena Udrea, candidat independent: ”Mă bucur pentru Băsescu”

Rezultate alegeri parlamentare. Elena Udrea, candidat independent: ”Mă bucur pentru Băsescu”

Rezultate alegeri parlamentare. Elena Udrea, candidat independent: ”Mă bucur pentru Băsescu”
Sursa foto: Foto: Facebook
12 Dec 2016   •   16:55

Rezultate alegeri parlamentare. Elena Udrea a pierdut alegerile parlamentare, unde a candidat ca independent. Însă fostul ministru al Turismului recunoaşte că are totuşi o satisfacţie. 

"Dacă a fost votat, asta este. Electoratul a votat. Nu poţi să-i reproşezi electoratului nimic. Şi nu doar că a votat. Cred că s-a votat cum nu s-a mai votat, cred, din 2000. Aşa un vot masiv pentru PSD, pentru un partid şi s-au bătut în toată ţara aproape. Şi scorul mic al PNL-ului...Deci, dacă aşa a votat electoratul eu nu cred că noi avem ce să spunem. (...) Am înţeles mesajul electoratului. Mă bucur că a intrat PMP, mă bucur pentru Traian Băsescu. Personal, o vreme o să mă retrag din atenţia dumneavoastră. (...) Mai bine să intre în Parlament PMP decât un candidat independent, Elena Udrea. (...) Probabil că problemele pe care le am avut şi le am i-a determinat pe mulţi dintre susţinătorii mei de la alegerile trecute ca de data aceasta să nu îmi dea votul”.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close