x close

Rezultate alegeri parlamentare. Senatorul ALDE Daniel Barbu explică eşecul liberalilor: "PNL, un partid servil față de Iohannis și Cioloș"

12 Dec 2016   •   19:20
Rezultate alegeri parlamentare. Senatorul ALDE Daniel Barbu explică eşecul liberalilor: "PNL, un partid servil față de Iohannis și Cioloș" Foto: Intact Images

Rezultate alegeri parlamentare. Profesorul Daniel Barbu (ALDE) a vorbit despre greșelile făcute de PNL care au condus partidul la un scor mic.

"PNL este victima propriilor erori strategice: eroare Cioloș, eroare Alina Gorghiu. PNL nu a avut ambiție. Dacă PNL ar fi zis pe baza rezultatului excelent de la locale, rezultat foarte ambițios, de 32%: 'avem premier, avem program, să plece Cioloș, venim acum la guvernare', ar fi inițiat moțiune de cenzură și ar fi trecut.

PNL ar fi preluat conducerea guvernului și nu ar mai fi luat cât a luat acum, ci cel puțin 32%. PNL este vinovat de lipsa de ambiție. Nu a avut viziune, a vrut să fie un partid la remorcă, un partid servil față de Iohannis și Cioloș", a spus Daniel Barbu pentru DCNews.
 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati