Antena 3 Alegeri Parlamentare 2016 Tăriceanu desființează PNL-ul: Este un partid lipsit de busolă. Ce să stăm de vorbă cu ei?

Tăriceanu desființează PNL-ul: Este un partid lipsit de busolă. Ce să stăm de vorbă cu ei?

26 Noi 2016   •   17:13
Tăriceanu desființează PNL-ul: Este un partid lipsit de busolă. Ce să stăm de vorbă cu ei?

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Co-preşedintele Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), Călin Popescu Tăriceanu, a acuzat, vineri, Partidul Naţional Liberal (PNL) că este un partid 'lipsit de busolă' şi că a devenit un 'baston' pentru preşedintele Klaus Iohannis, informează agerpres.ro

 

Liderul ALDE a afirmat, într-o conferinţă de presă la Botoşani, că PNL nu este un partid liberal şi că respinge orice colaborare cu această formaţiune politică după alegerile parlamentare din 11 decembrie.

”PNL este un partid lipsit de busolă, un partid care se uită la Cotroceni şi aşteaptă indicaţii. Este un partid care se mulţumeşte să fie un fel de cârjă sau baston pentru preşedinte, care are nevoie de a fi reales în 2019 de un partid. E un partid care nu are capacitatea să selecteze lideri, dovadă că s-a dus în oraş să caute prim-ministru. Cu un astfel de partid, până nu se stabilizează, până nu-şi clarifică opţiunile doctrinare legate de problemele politice majore din ţară, nu reuşeşte să aibă un leadership puternic, ce să stăm de vorbă cu ei?”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

 

×
Subiecte în articol: PNL ALDE Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
x close