Antena 3 Alegeri Parlamentare 2016 Un bărbat din Buzău, fără mâini, a mers la vot. De ce a ţinut neapărat să voteze

Un bărbat din Buzău, fără mâini, a mers la vot. De ce a ţinut neapărat să voteze

11 Dec 2016   •   20:16
Un bărbat din Buzău, fără mâini, a mers la vot. De ce a ţinut neapărat să voteze
Sursa foto: sursa: Libertatea

Un bărbat din Buzău, fără mâini, a mers la vot. Este demonstrația de civism pe care a oferit-o Paul Danciu, în ziua alegerilor parlamentare. Greu încercat de soartă, bărbatul a mers la urne pentru a-și exercita dreptul democratic. Extrem de ambițios, n-a vrut să fie ajutat. A ținut buletinul de vot în dinții și apoi l-a introdus în urnă, scrie Libertatea.ro.

Pentru Paul Danciu, un tânăr de 33 de ani din Buzău, exercitarea dreptului la vot înseamnă un întreg și de provocări. Deși a rămas fără ambele mâini, și-a dorit mult să voteze, așa cum o fac ceilalți alegători. Nu a acceptat ajutorul decât atunci când a trebuit să se îmbrace.

„În fiecare dimineaţă îl ajut să se îmbrace, pentru că îi este foarte greu. Acest băiat este un exemplu pentru toţi tinerii care dezarmează în faţa greutăţilor vieţii. Unii ajung să o ia razna din nimic, pe când Paul demonstrează zilnic cât de puternic este”, a mărturisit Adriana Jura, prietena lui Paul.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close