Antena 3 Alegeri Parlamentare 2016 Victor Ponta, anunț despre candidatura sa la parlamentare: ”Nu trebuie să mă roage nimeni”

Victor Ponta, anunț despre candidatura sa la parlamentare: ”Nu trebuie să mă roage nimeni”

21 Aug 2016   •   21:21
Victor Ponta, anunț despre candidatura sa la parlamentare: ”Nu trebuie să mă roage nimeni”
Sursa foto: Foto: Agerpres

Fostul premier Victor Ponta a declarat, duminică, la un post de televiziune, că îşi doreşte să candideze la Parlament pentru PSD şi că va face acest lucru dacă va fi propus.

"Dacă sunt propus de PSD, evident, sigur, candidez. (...) Nu trebuie să mă roage nimeni. Eu vreau să candidez la Parlament pentru PSD", a declarat Victor Ponta, întrebat dacă s-a decis oficial să candideze la alegerile parlamentare din această toamnă, scrie Agerpres.

Fostul premier a spus că nu se simte izolat în PSD, întrebat dacă se doreşte izolarea în interiorul partidului a sa şi a colegilor social-democraţi foşti miniştri în Cabinetul său.

"Nu, nu mă simt izolat deloc. Şi sincer să fiu e şi cam greu să mă izoleze cineva. Mă gândeam de ce, ce spun eu se aude, ce spune Băsescu se aude, domnul Băsescu, pentru că restul cam tac. Ce să spună domnul Iohannis ca să se audă sau domnul Cioloş ? Şi atunci, cei care criticăm, domnul Tăriceanu, toţi ceilalţi, sigur că avem un avantaj", a declarat Ponta.

Spunându-i-se că şi preşedintele PSD, Liviu Dragnea, "se aude, dar mai slab" prin declaraţiile pe care le face, fostul premier a afirmat: "Avem şef de partid, are alte... eu sunt liber acuma". "Şi eu eram mult mai reţinut când vorbeam în numele unui întreg partid. Eu acum vorbesc în numele meu şi această libertate e un lux pe care nu l-am avut în ultimii şase ani ", a spus Ponta.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta PSD alegeri parlamentare
Parteneri
x close