Antena 3 CNN Alegeri Parlamentare 2016 Victor Ponta: Da, cred că Liviu Dragnea ar putea fi premier

Victor Ponta: Da, cred că Liviu Dragnea ar putea fi premier

Victor Ponta: Da, cred că Liviu Dragnea ar putea fi premier
16 Dec 2016   •   20:15

Fostul premier Victor Ponta a fost invitatul lui Răzvan Dumitrescu în ediția de vineri a emisiunii Subiectiv, la Antena 3.

Ponta a explicat că nu știe cine va fi premierul desemnat de Liviu Dragnea din partea PSD, dar că va vota, ca deputat, guvernul PSD+ALDE.

"Voi vota, ca deputat, guvernul PSD+ALDE. Sunt sigur că va fi un guvern PSD+ALDE. Nu știu cine va fi premierul, v-aș spune dacă aș ști. Eu nu știu, deci nu am ce să vă spun."

Ponta a opinat că Liviu Dragnea poate fi premier.

"Pentru binele României, trebuie să ai guvernul celor care au câștigat la vot. Ați văzut ce s-a întâmplat cu un guvern neales de nimeni, tehnocrații. Eu am avut șansa să fiu în mai multe guverne până la vârsta asta. Le-am trăit pe amândouă, și ca premier și ca președinte de partid. Dar trebuie să vedem ce este mai bine pentru toată lumea. Este o problemă invocată, acea lege, acum iar ne-am transformat în galerii. E invocată acea lege de către adversarii domnului Dragnea. Da, cred că poate fi premier domnul Dragnea. Dar v-am spus, nu cred că o lege poate să depășească Constituția. Domnul președinte Iohannis a citit mereu Constituția într-o notă care să îi aducă avantaje personale. Nici măcar avantaje politice. El desemnează, el numește, el face și desface. Cred că nici Regina Marii Britanii nu spune așa ceva și acolo se știe că Regina desemnează premier de la partidul care câștigă alegerile.", a conchis Ponta.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close