Antena 3 CNN Actualitate Inedit A ajuns la locul accidentului și și-a văzut iubitul întins pe jos și plin de sânge. S-a apropiat de el și a început să plângă, când bărbatul i-a șoptit ceva la ureche. Preț de câteva minute, femeia nu a știut cum să reacționeze

A ajuns la locul accidentului și și-a văzut iubitul întins pe jos și plin de sânge. S-a apropiat de el și a început să plângă, când bărbatul i-a șoptit ceva la ureche. Preț de câteva minute, femeia nu a știut cum să reacționeze

A fost chemată la locul accidentului, unde i s-a spus că iubitul său își dă ultima suflare. Când a ajuns acolo, a avut parte de o imagine de coșmar.

Bărbatul era întins pe asfalt, într-o baltă de sânge. S-a apropiat de el și a început să-l plângă, când tânărul i-a șoptit ceva la ureche.

Preț de câteva minute, femeia nu a știut cum să reacționeze, dacă să plângă sau să râdă, dacă să fie supărată sau nu.

Și asta pentru că bărbatul a cerut-o de soție. Iar tot accidentul fusese de fapt un scenariu inedit pentru cererea în căsătorie.

După câteva minute, a acceptat cererea, în aplauzele celor prezenți, scrie krespy-ro.com.

 

Subiecte în articol: accident cerere in casatorie
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"